Året 2023 er godt i gang.

Bildekonkurranse

Treninger og kurs for lærlingene ruller og går. Lærlingene jobber nå med fotokonkurranse der temaet er; peace and love. Her skal de levere ett bilde og vinneren går videre til nasjonalt nivå- vi er spente på bidragene.

Vestfold og Telemark mesterskap

I mars har vi invitert til Vestfold og Telemark mesterskap på Lietovet i Skien. Mesterskap har vi arrangert i over 20 år, men har de siste årene ikke kunne gjennomføre planene på grunn av covid. Derfor er det ekstra stas å kunne invitere til mesterskap igjen i år. Temaet er fremtid og fortid for blomsterlærlingene og frisørlærlingene.
Nå er det siste innspurt før vi kan puste lettet ut og glede oss over alle flotte arbeider.

Lys til ettertanke

  1. januar var blomsterlærlingene med Janet å dekorerte Skjee kirke i Stokke, det var minnemarkeringen Lys til ettertanke. Et arrangement for å minnes og vie oppmerksomhet til det som ikke skal skje. Trafikksikkerhetsarbeidet må aldri hvile.

lysttilettertankelærlingerblomsthjerte

Dommere i skole-NM

I midten av februar fikk Siv og Helene gleden av å være dommere for frisørlinja på Horten videregående skole, der ble det arrangert skole NM, der vinneren gikk videre til Oslo for å delta i World Skills- DET var gøy. Utrolig inspirerende å se alle de flotte frisyrene og engasjementet til elevene.

siv og heleneVinner skole nm