Fyrverkeri

Et riktig godt nytt år

Odh vil ønske alle våre lærlinger, medlemsbedrifter, samarbeidspartnere og alle andre et riktig godt nytt år!
2020 vil bli fylt opp med mye faglig og inspirerende innhold, både for lærlinger og faglig ledere.
Vi vil fokusere på god rekruttering til fagene våre, og fortsette våre gode relasjoner til lærlinger og bedrifter;)
Vi vil også gratulere alle de 20 lærlingene som utførte fag- og svennebrev i 2019, der samtlige bestod med flotte resultater;)

Hva skjer første halvår 2020?

17.-18.01.2020 arrangerer Odh faglig leder samling på Quality Hotel Skjærgården, for medlemsbedrifter som i 2020 har lærlinger. Hit kommer helserådgiver for lærlinger i Vestfold og Telemark fylkeskommune, Synnøve Storvollen. Hovedfokuset på foredraget vil handle om ungdommens psykiske helse og krav og forventninger til dem i arbeidslivet. Jørn Inge Næss, visepresident NFVB, vil sette fokus på viktigheten av å sammen dra lasset med en sterk bransje organisasjon for å trygge rammebetingelsene for fagets fremtid. Samt en god og profesjonell utvikling av frisørbransjen. Jørn Inge Næss, formann i prøvenemden i Telemark, og sensor Tonje Pedersen vil informere litt om forberedelser og krav til gjennomføring av fag- og svennebrev.
Faglig leder samlingen vil selvsagt også by på god mat og litt kos.

13.03.2020 Telemarks årlige fag, og svennebrevutdelingen i Ibsenhuset. Her skal vi feire de lærlinger og lærekandidater som har gjennomført læretiden, og bestått fag- og svennebrev i 2019.
Som tidligere, vil våre blomsterdekoratørlærlinger få oppdraget med å dekorere Ibsenhuset til randen med vakre blomster og kreasjoner i flotte farger!

28.03.2020 blir det igjen Vestfold og Telemark mesterskap for våre lærlinger både i blomsterdekoratørfaget og frisørfaget. Dette er det 20. mesterskapet ODH arrangerer for lærlingene sine. Så i år vil det brake løs på Lietorvet. Vi håper dere også gleder dere!

Våre kurs, treninger og tester for lærlinger og lærekandidater utføres gjennom hele dette halvåret.

Vi vil takke….

Vi vil takke for alle samarbeid vi hadde i 2019, vi kan med stolthet si at vi er førnøyde med fjorårets rekruttering til fagene våre, og relasjonene vi har til våre medlemmer! Men vi vil alltid bli bedre, så i 2020 skal endel av fokuset være akkurat det:)

Vi er godt i gang med planleggingen av 2020, og vi gleder oss enormt til å sette i gang med nye og allerede påbegynte planer!

Vi ønsker dere et godt nyttt år!

Hilsen oss i ODH